Gå til hovedinnhold

Gjestehavn

Bodø Havn er stolt av å kunne tilby den gjestende fritidsbåtflåten ca. 100 av byens beste og mest sentrale båtplasser – fordelt på 4 flytebrygger. De aller fleste plassene med tilgang på vann og strøm.

Betaling og tilgang

Havneleien inkluderer kaiplass, strøm og tilgang til vårt servicebygg.

Havneleien betales via GoMarina-appen eller betalingsautomat. Ved betaling vil man få oppgitt en firesifret kode, som kan benyttes for tilgang til servicebygg.

Servicetilbud

Vårt servicebygg er åpent fra kl. 08:00 til 22:00.
Servicebygget ligger sentralt plassert i Molorota ved småbåthavna. Bygget er moderne, og har fem dusjer, tre toaletter, fire vaskemaskiner og fire tørketromler.

I tilknytning til servicebygget finnes en miljøcontainer, hvor man kan kvitte seg med oljeholdig avfall.

Dersom du trenger bistand, eller har spørsmål vedrørende våre servicetilbud kontakt havneoppsynet på telefon 90898020 (24t)

Havnevert

Bodø Havn har i sommerhalvåret en havnevert tilgjengelig for våre gjester. Havneverten har tilholdssted i servicebygget i Molostua. I sommersesongen er havneverten å treffe på telefon 95857282. Utenfor sommersesongen kan Bodø havneoppsyn kontaktes på telefon 90898020, VHF kanal 12 eller epost vakt@bodohavn.no.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.