Gå til hovedinnhold

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de mest stilte spørsmålene angående båtplass i Bodø Havn.

Har dere ledig båtplass?

Pr dagsdato har vi ingen ledige båtplasser. Det er for tiden stor pågang rundt båtplasser og om du ikke allerede står på venteliste for båtplass, må du regne med ca. 2 års ventetid før tildeling vil skje. Dette gjelder for alle plasser, uavhengig av bredde på båtplass.

Hvor står jeg på venteliste?

Send en henvendelse til oss på mail, baatplass@bodohavn.no, så kommer vi tilbake til deg innen 1-2 arbeidsdager, med informasjon om din plass på venteliste.

Hvorfor har jeg rykket ned på ventelisten?

Plassering på ventelisten kan endres som følge av at en person som eksempelvis har 4 års ansiennitet på venteliste endrer fra å stå på venteliste for 3 metersplass til 4 metersplass. Da kan vedkommende havne foran deg i listen dersom du har lavere ansiennitet enn vedkommende.

Tilbyr dere langtidsleie på sommeren?

Vi tilbyr dessverre ikke langtidsleie på sommeren. Pr dagsdato tilbyr vi kun opplagsplass gjennom vintersesongen, 1. september – 30. Mai. Utover dette skjer tildeling av fremleieplasser fortløpende, det også etter venteliste.

Jeg ønsker å leie lagerplass for båthenger. Hvordan går jeg frem?

Du kan søke om leie av lagerplass for båthenger under lagerleie. Når skjema er sendt inn og du har mottatt bekreftelse på mail, kan båthenger plasseres ved steinrekken ved servicehuset på Rønvik Havn og Marina.

Hvordan får jeg parkeringsoblat?

Parkeringsoblat/årskort må aktiveres i appen Easypark. Du som bruker er selv ansvarlig for å melde inn registreringsnummer til oss på baatplass@bodohavn.no. Det er ikke tilstrekkelig å kun registrere bilnummer i Easypark, det MÅ også sendes på mail til oss.

Hva skjer med båtplassen min i Molorota?

Bodø Havn forventer at det vil komme endringer i utformingen av indre havn i de kommende årene som vil kunne påvirke Molorota brygge. For tiden pågår det et arbeid med områdereguleringsplan for Molobyen som strekker seg fra Molorota og ut hele Breivika. Områdeplan forventes ferdig i løpet av 2021. Inntil områdeplanen er ferdigstilt er det vanskelig å si hva som kommer til å skje fremover, men i påvente av eventuelle endringer i sentrum tildeles det ikke lengre plasser på bryggen og man kan heller ikke sette seg opp på venteliste her.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.